Noticias Mundo del Cafe

Mundo del Café

Serveis Telemàtics

 

             Mundodelcafe.com
Noticias del Café, 11-Febrero-2005                                                                                                  Archivo de noticias

Girona acull el II Concurs " El Millor Barista de l'Any "

 

El proper dimarts, 15 de febrer, a les 11:00 del matí, començarà al Palau de Fires de Girona el segon concurs El Millor “Barista” de l’Any, que s’organitza a Catalunya. Aquest concurs és una iniciativa de Cafès Cornellà per fomentar la figura del “barista” com l’especialista del Mètode Espresso, serà avaluat per un jurat expert ens les diferents tècniques  que el “barista” ha de dominar  per oferir al consumidor una tassa de cafè espresso de qualitat.

Els concursos d’especialistes a gran escala són una pràctica habitual als Estats Units i a Europa. Els campionats neixen l’any 2000 de les associacions de fabricants de cafè amb la missió d’involucrar a tots el sectors del món cafeter per fomentar el consum d’un espresso de qualitat que satisfaci plenament al consumidor. Posant de relleu la figura del “barista” o especialista del Mètode Espresso. Cafès Cornellà ha desenvolupat per al sector el Sistema Integral de Qualitat, conegut com SIQ. Es tracta d’un sistema que assegura la qualitat, promou el coneixement dels especialistes sobre l’extracció de l’aroma del cafè, amb un control permanent de tots els factors que intervenen en la preparació de l’Espresso. Els participants del concurs, han estat formats durant tot l’any en l’Aula de Formació de l’empresa gironina, i són els millors de la seva formació.

 

DIA: DIMARTS, 15 DE FEBRER

LLOC: PALAU DE FIRES DE GIRONA

 

Programa:

 

11:00                  Benvinguda als asssistents, a càrrec del director general de Cafès Cornellà, Pere Cornellà.

11:05               Presentació del concurs, dels participants i jurat, a càrrec de Gemma Peya i Jordi Vidal.

11:30 -  12:00  Actuació del primer grup d’especialistes, concursants al “Millor Barista de l’Any”.

12:00 – 12:30   Actuació del primer grup d’especialistes, concursants al “Millor Barista de l’Any”.

12:30 – 13:00   Deliberació del jurat i entrega de premis.

 

En acabar el concurs els periodistes assistents queden convidats a un dinar a l’Escola d’Hosteleria de Girona . Es lliurarà un dossier de premsa explicatiu.

 

Per motius d’organització preguem confirmeu la vostra assistència.

 

Per a més informació us podeu posar en contacte amb:

Departament de Comunicació de Cafès Cornellà. Tel: 972 47 63 00 – Esther Albi.

www.cafescornella.com

 

 

  Fuente : Mundodelcafe ®     mundocafe@mundodelcafe.com

< Binred . Tots els drets reservats // 800x600 >